Chauffeurskaart via een digitale tachograaf uitlezen?

Zou u graag op ieder gewenst moment overzichtelijk in één overzicht de rij- en rusttijden van uw chauffeurs willen bekijken? Wilt u weten of zij zich wel aan de verplichte rusttijden houden? Dit alles kan heel gemakkelijk met een chauffeurskaart digitale tachograaf van GlobalRoadSystems.

Chauffeurskaart via digitale tachograaf uitlezen? De oplossing voor u is: Idha-Online

Als u al deze informatie wilt inzien is idha-Online de juiste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is de vaste leverancier van het programma Idha-online.

Idha-Online is een webbased programma waarmee u een chauffeurskaart via de digitale tachograaf kan uitlezen. IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met dit programma heeft u in één oogopslag alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk in een schema staan. En niet alleen dat, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden.

Een aantal kenmerken van Idha-Online:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zeer duidelijk & overzichtelijk
  • Lage kosten per chauffeur
  • Het is volledig webbased

 

Digitale tachograaf

 

Eén van de sterkste punten van dit systeem zijn de plug-ins. Bepaal zelf welke informatie er wordt weergegeven op het dashboard. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen kunnen komen kijken.

Daarnaast beschikt het systeem ook nog over de mogelijkheid om uw chauffeurs een eigen login te geven. Dit maakt het voor hen mogelijk dat ze overal ter wereld hun eigen gegevens kunnen bekijken. 

Meer informatie over onze chauffeurskaart digitale tachograaf? 

Bent u geïnteresseerd en wilt u een brochure ontvangen over onze producten met betrekking tot de digitale tachograaf? Klikt u dan op één van de buttons of bel direct naar +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: