Digitaal tachograaf?

Wilt u graag de gereden tijden van uw chauffeurs even inzien? En heeft u twijfels of uw chauffeurs zich wel voorzien van de verplichte rust? Hiervoor bent u bij Global Road Systems aan het juiste adres!

Idha-Online

Wanneer u deze informatie graag wilt bekijken is idha-Online de oplossing voor u! GlobalRoadSystems is namelijk dé leverancier van de software waarmee u zorgeloos en snel alle gewilde informatie van uw chauffeurs kunt inzien.

Idha-Online is online software waarmee u dus volledig digitaal de informatie op de tachograaf kunt bekijken. Om IDHA iets te verduidelijken, IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met dit handige programma heeft u in een kleine oogopslag alle reistijden en rusttijden van uw chauffeurs in handen. Maar niet alleen de rij- en rusttijden, ook de snelheden die door de vrachtwagens worden gereden worden bijgehouden.

 

Digitaal tachograaf

 

Een aantal voordelen van idha-Online:

  • De informatie is zeer makkelijk te overzien
  • De software is gebruiksvriendelijk
  • De software is helemaal webbased
  • Zeer lage kosten per chauffeur

Sterke punten van ons programma zijn de plug-ins. U kunt hierbij helemaal zelf bepalen welke opdrachten u wilt weergegeven op het weergavescherm van dit programma. Door middel van een aantal muisklikken voorziet uzelf met een overzicht van alle chauffeurs die een overtreding hebben begaan. Dit is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Daarnaast is de software uitgerust met de mogelijkheid om chauffeurs van eigen inloggegevens te voorzien. Door dit pluspunt kunnen uw chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Digitaal tachograaf uitlezen?

Bent u door deze informatie geïnteresseerd geraakt en zou u daarom graag een brochure ontvangen over een digitaal tachograaf? Klikt u dan op één van de buttons hieronder of bel direct naar het telefoonnummer +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: