Digitach software

Een digitale tachograaf is ontzettend handig. Hierdoor krijgt u namelijk meer inzicht in het rijgedrag van uw chauffeur en kunt u zien of deze chauffeur zich aan de verplichte rij- en rusttijden houdt. Bent u op zoek naar digitach software voor het uitlezen van uw digitale tachograaf? Dan kunnen wij bij GlobalRoadSystems u helpen. Wij zijn namelijk leverancier van het programma IDHA-Online waarmee u heel gemakkelijk uw digitale tachograaf uit kunt lezen. Geen moeilijke software, maar een webbased programma dat zeer gebruiksvriendelijk is.

Waarom een digitale tachograaf?

De digitale tachograaf is ingevoerd om meer inzicht te krijgen in de rij- en rusttijden van de chauffeurs, omdat de digitale tachograaf minder fraudegevoelig is. Informatie over de rit wordt zowel op het interne geheugen als de bestuurderspas opgeslagen. Het interne geheugen slaat ritinformatie van een heel jaar op en op de bestuurderspas moet eens in de 21 dagen uitgelezen worden. Het kost voor de chauffeurs misschien iets meer tijd, doordat zij na de rit een bonnetje uit moeten printen en deze gegevens bij zich moeten dragen. Maar uiteindelijk levert het hen ook meer op. De digitale tachograaf zorgt namelijk voor betere arbeidsomstandigheden, meer veiligheid op de weg en eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders. Om deze reden is sinds 2006 de digitale tachograaf verplicht gesteld voor alle landen in de EU. Dit geldt niet voor alle bedrijven en ook niet voor alle vervoersmiddelen.

Digitach software gebruiken

Voor een goed overzicht van het rijgedrag van de chauffeur leest u de digitale tachograaf regelmatig uit met IDHA-Online. Het voordeel van dit programma is dat het zeer overzichtelijk is en u zelf bepaalt welke informatie wordt gegevens op het dashboard. Ook kunt u in één oogopslag zien welke chauffeurs zich niet aan de rij- en rusttijden hebben gehouden en kunt u hen daar op aanspreken. Deze tijden zijn door wetgeving vastgesteld en daarom erg belangrijk om te volgen. Niet alleen krijgt u een boete wanneer er niet aan de rij- en rusttijden voldaan wordt, het is ook belangrijk voor de veiligheid en gezondheid van de chauffeur dat deze regels nageleefd worden. IDHA-Online heeft lage kosten per chauffeur, wat het aanschaffen van digitach software nog aantrekkelijk maakt.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die IDHA-Online u biedt, maar wilt u toch graag nog wat meer informatie? Klikt u dan op de button voor het aanvragen van een brochure. In deze gratis en vrijblijvende brochure vindt u meer informatie over de digitale tachograaf en over de digitach software voor het uitlezen van de tachograaf. Heeft u na aanleiding van het lezen van die informatie nog vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met GlobalRoadSystems op. Onze medewerkers hebben veel kennis op dit gebied informeren u graag over de diverse mogelijkheden.  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: