Digitale tacho?

Wilt u de rijtijden van uw chauffeurs gemakkelijk kunnen bekijken? Wilt u weten of zij zich wel aan de verplichte rusttijden houden? Met de digitale tacho van GlobalRoadSystems kunt u dit allemaal!

Idha-Online

Als u al deze informatie wilt inzien is idha-Online de juiste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is de vaste leverancier van dit programma.

Idha-Online is een webbased programma waarmee u digitale tacho kan aflezen. IDHA  staat languit voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Door middel van dit programma heeft u zo alles in één oogopslag overzichtelijk. Je kunt hierbij kijken naar de rij- en rusttijden van uw chauffeurs, maar ook kunt u de gereden snelheid inzien. 

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Zeer overzichtelijk
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Lage kosten per chauffeur
  • Het is volledig webbased

 

digitale tacho

 

De plug-ins zijn één van de sterke punten van dit systeem. Bepaal zelf welke informatie er wordt weergegeven op het dashboard. U voorziet uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login te geven. Hierdoor kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Meer weten over onze digitale tacho?

Heeft u interesse en wilt u een brochure ontvangen over onze producten met betrekking tot de digitale tacho? Klikt u dan op één van de buttons of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: