Digitale tacho uitlezen?

Wilt u de rijtijden van uw chauffeurs gemakkelijk kunnen inzien? Wilt u weten of zij zich wel aan de verplichte rusttijden houden? Global Road Systeem heeft nu voor u de oplossing!

Digitale tacho uitlezen met idha-Online

Als u al deze informatie wilt inzien is idha-Online de juiste oplossing voor u! GlobalRoad Systems is de vaste leverancier van dit programma. idha-Online is een webbased programma waarmee u digitale tacho kunt uitlezen. idha is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer. Met dit programma heeft u in één oogopslag alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk. En niet alleen dat, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden.

Digitale tachograaf

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Zeer overzichtelijk
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Het is volledig webbased
  • Lage kosten per chauffeur

Eén van de sterkste punten van dit systeem zijn de plug-ins. U bepaalt zelf welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login te geven. Hierdoor kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Digitale Tacho uitlezen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen over het uitlezen van digitale tacho? Klikt u dan op een van de onderstaande buttons of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: