Digitale tachograaf pas gezocht?

Wilt u op een overzichtelijke en snelle manier inzicht hebben in de reistijden van uw chauffeurs? En wilt u daarnaast controle houden of uw medewerkers zich wel aan de aanbevolen rust en reistijden houden? GlobalRoadSystems heeft de beschikking over de nieuwste technologieën van digitale tachograaf software en levert daarnaast de perfecte digitale tachograaf pas.

Wilt u gebruik maken van dé digitale tachograaf pas?

Wilt u al de kennisgevende zaken gemakkelijk kunnen inzien? Dan is de digitale tachograaf pas de beste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is namelijk de vaste leverancier van deze software.

Idha-Online is een programma/software waarmee u deze digitale tachograaf pas eenvoudig kunt uitlezen. IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met deze software heeft u in een gemakkelijke blik alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk op uw beeldscherm. Deze reistijden worden allemaal opgeslagen op de digitale tachograaf pas. En niet alleen dat, ook de snelheden die de vrachtwagens rijden worden nadrukkelijk bijgehouden.

 

Digitale tachograaf pas

 

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Een overzichtelijk programma
  • Het is volledig webbased
  • Zeer gemakkelijk te gebruiken
  • Geringe kosten per bestuurder

Eén van de meest belangrijke punten van deze software zijn de plug-ins. U kiest er zelf voor welke zaken er worden afgebeeld op het dashboard van de digitale tachograaf pas. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is vereist gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen gebruikersaccount te geven. Dit maakt het voor de chauffeurs mogelijk om hun eigen gegevens overal in te zien.

Wilt u meer weten over onze digitale tachograaf pas?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een brochure ontvangen over onze producten met betrekking tot de software voor de digitale tachograaf psd? Klikt u dan op één van de buttons hiernaast of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: