Digitale tachograaf software?

De reistijden van uw chauffeurs eenvoudig kunnen inzien? Wilt u controleren of uw medewerkers zich wel aan de aanbevolen pauze's houden? GlobalRoadSystems beschikt over de nieuwste technologieën voor digitale tachograaf software.

Idha-Online, dé digitale tachografen software

Als u al deze kennisgevende zaken wilt inzien is idha-Online de juiste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is de vaste leverancier van deze software.

Idha-Online is een programma/software waarmee u digitale tachografen kan uitlezen. IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met deze software heeft u in een gemakkelijke blik alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk op uw beeldscherm. En niet alleen dat, ook de snelheden die de vrachtwagens rijden worden nadrukkelijk bijgehouden.

 

 

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Een overzichtelijk programma
  • Zeer gemakkelijk te gebruiken
  • Het is volledig webbased
  • Geringe kosten per bestuurder

Eén van de meest belangrijke punten van deze software zijn de plug-ins. U bepaalt zelf welke zaken worden afgebeeld op het dashboard van het programma. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is vereist gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen gebruikersaccount te geven. Hierdoor kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Meer informatie over onze digitale tachograaf software?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een brochure ontvangen over onze producten met betrekking tot de software voor de digitale tachograaf? Klikt u dan op één van de
buttons hiernaast of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: