Digitale tachograaf uitlezen

Zijn de auto’s of wagens van uw chauffeurs voorzien van een digitale tachograaf, maar kunt u deze nog niet uitlezen? Dan kan Global Road Systems u helpen. Wij hebben namelijk een speciaal programma, waarmee u zeer gemakkelijk de digitale tachograaf uitlezen kunt. Met het programma genaamd IDHA-Online kunt u de rit informatie inzien en krijgt u meer inzicht in het rijgedrag van uw chauffeur. De afkorting IDHA staat voor Intelligent Drivers Hour Analyzer en maakt dus een analyse van de gereden uren.

IDHA-online

Global Road Systems is de vaste leveranciers van IDHA-Online. Dit programma is zeer geschikt voor het uitlezen van de digitale tachograaf en biedt u dan ook vele mogelijkheden. IDHA-Online is een webbased programma, waarmee u in één oogopslag de rijtijden van uw chauffeurs kunt zien. De digitale tachograaf meet niet alleen rij- en rusttijden, maar ook de snelheid en de afstand die er gereden is. Zo weet u precies of uw chauffeur zich aan de gestelde regels houdt en kunt u de chauffeur daar indien nodig op aan spreken. Op het niet houden aan de rij- en rusttijden staan namelijk een hoge boete en die wilt u natuurlijk voorkomen.


Digitaal tachograaf

Enkele kenmerken van IDHA-Online zijn:


  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zeer duidelijk en overzichtelijk
  • Lage kosten per chauffeur
  • Het programma is volledig webbased

Wanneer u dus op zoek bent naar een programma voor het uitlezen van uw digitale tachograaf is IDHA-Online het programma wat de oplossing biedt.

Voordelen van een digitale tachograaf

Indien u nog niet in het bezit bent van een digitale tachograaf is dit zeker het overwegen waard. De digitale tachograaf is er namelijk niet alleen om meer inzicht in het rijgedrag te krijgen, maar ook om de arbeidsomstandigheden van chauffeurs te verbeteren. Doordat zij verplichte rij- en rusttijden hebben zullen zij genoeg slaap krijgen en daardoor goed uitgerust de weg weer op gaan. Dit resulteert in meer veiligheid op de weg, maar is ook beter voor de gezondheid van de chauffeurs. Daarnaast zorgt de digitale tachograaf voor eerlijke concurrentie tussen Europese vervoerders. Voor sommige organisaties is het gebruik van de digitale tachograaf al verplicht, maar ook als het voor u nog niet verplicht is doet u er goed aan om hier toch gebruik van te maken.

Ja, ik wil mijn digitale tachograaf uitlezen

Of u nu graag een digitale tachograaf wilt aanschaffen, een programma voor het uitlezen van de digitale tachograaf of beide. Wij bij Global Road Systems helpen u graag. Wij hebben vele kennis en kunde op dit gebied en laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Voor verdere vragen of het aanschaffen van IDHA-Online voor het digitale tachograaf uitlezen kunt u contact opnemen met Global Road Systems.  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: