Digitaletachograaf?

Wilt u op elk moment van de dag kunnen kijken of uw chauffeurs wel aan hun rij- en rusttijden voldoen? En dit gemakkelijk op ieder moment kunnen inzien? Dan biedt GlobalRoadSystems u met de idha-online, de beste oplossing! 

Idha-Online

Als u al deze informatie wilt inzien is idha-Online de juiste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is de vaste leverancier van dit programma.

Idha-Online is een webbased programma waarmee u digitaletachograaf kan aflezen. IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met dit programma heeft u in één oogopslag alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk. En niet alleen dat, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden.

Enkele voordelen van idha-Online:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zeer overzichtelijk
  • Het is volledig webbased
  • Lage kosten per chauffeur

 

Digitaletachograaf

 

Eén van de sterke punten van dit systeem zijn de plug-ins. U kunt zelf bepalen welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. U voorziet uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang aangezien de boetes vaak hoog op kunnen lopen.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login te geven. Dit maakt het voor de chauffeurs mogelijk om overal ter wereld hun eigen gegevens in te zien.

Meer informatie over onze digitale tachograaf?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen over onze producten met betrekking tot de digitale tachograaf? Klikt u dan op één van de buttons of bel gelijk met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: