Gebruik digitale tachograaf?

Wilt u de rijtijden van uw chauffeurs gemakkelijk kunnen bekijken op ieder gewenst moment? Wilt u weten of zij zich wel aan de verplichte rusttijden houden? Gebruik de digitale tachograaf van GlobalRoadSystems om dit alles in de gaten te houden.  

Gebruik digitale tachograaf? Dé oplossing: Idha-Online

Als u de rijtijden, pauzes en snelheid wilt inzien van uw chauffeurs, is idha-Online de juiste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is de vaste leverancier van dit programma.

Idha-Online is een webbased programma die u makkelijk kunt gebruiken. IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Door deze digitale tachograaf te gebruiken, heeft u in één oogopslag alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk in een schema staan. En niet alleen dat, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden. 

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Het is volledig webbased
  • Zeer duidelijk & overzichtelijk
  • Lage kosten per chauffeur

 

Digitale tachograaf

 

Eén van de sterkste punten van dit systeem zijn de plug-ins. U bepaalt zelf welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login te geven. Hierdoor kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Gebruik de digitale tachograaf

Bent u geïnteresseerd en wilt u een brochure ontvangen over onze producten met betrekking tot het gebruik digitale tachograaf? Klikt u dan op één van de buttons of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: