Software tachograaf?

Wilt u eenvoudig de rij- en rusttijden van uw bestuurder inzien? Want u wilt graag controleren of uw personeel zich wel aan de aanbevolen rusttijden houden?

Software tachograaf met idha-Online

Als u deze informatie graag wilt inzien dan is idha-Online de oplossing voor u! GlobalRoadSystems is het leveringsbedrijf van deze software. idha-Online is namelijk software waarmee u de digitale tachografen van uw chauffeurs kunt uitlezen. idha is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer. Met deze software kunt u duidelijk zien of alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs kloppen. En dat is niet het enige, ook de snelheid van de vrachtwagens kunnen in de gaten gehouden worden.

idha-Online kenmerken:

  • Geordend en zeer overzichtelijk
  • Heel gebruiksvriendelijk en efficiënt
  • Weinig kosten per chauffeur
  • Het is geheel webbased

De belangrijkste punten van dit programma zijn de plug-ins. U bepaalt namelijk eigenhandig welke informatie weergegeven wordt op het dashboard van het programma. U kunt uzelf namelijk voorzien met slechts enkele muisklikken van een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze kennisgeving is van belang aangezien de boetes die bij de overtredingen komen kijken uitermate hoog kunnen zijn.

Tevens heeft het systeem de beschikking over de optie om chauffeurs eigen gebruikersgegevens te laten creëren. Door deze faciliteit kunnen de chauffeurs op elke plek dan ook hun eigen gegevens inzien.

Software tachograaf?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen over het gebruik van software voor Tachografen? Klikt u dan op een van de onderstaande buttons of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: