Tachograaf digitaal uitlezen?

Wilt u de rij- en rusttijden van uw chauffeurs elk moment overizchtelijk kunnen bekijken? En vraagt u zich af of uw chauffeurs zich wel de verplichte rust nemen? Dan bent u bij GlobalRoadSystems aan het juiste adres! 

Idha-Online is dé oplossing om een tachograaf digitaal uit te lezen

Als u deze wetenswaardigheden wilt bekijken is idha-Online de oplossing voor u! GlobalRoadSystems is namelijk dé leverancier van deze volledige webbased software waarmee u digitaal de informatie van de tachgograaf kunt uitlezen.

Idha-Online is dus een webbased programma waarmee u digitaal de informatie op de tachograaf kunt bekijken. Om dit iets te verduidelijken, IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met deze software heeft u met één druk op de knop alle reistijden en rusttijden van uw chauffeurs voor handen. En dat niet alleen, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden.

 

Tachograaf digitaal

 

Kenmerken van idha-Online:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Online te gebruiken 
  • Zeer lage kosten per chauffeur
  • Erg overzichtelijk en duidelijk

Een erg sterk punt van onze software zijn de plug-ins. U kunt hierbij namelijk zelf bepalen welke wetenswaardigheden u wilt weergegeven op het dashboard van onze software. Met een aantal muisklikken heeft u zo een overzicht welke chauffeurs overtredingen hebben begaan. Deze informatie is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Daarnaast beschikt de software over de functie om chauffeurs van eigen inloggegevens te voorzien. Door dit pluspunt kunnen uw chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Wilt u meer informatie over een tachograaf digitaal uitlezen?

 Hebben wij bij u aan de hand van deze informatie uw interesse gewekt en wilt u daarom graag meer informatie ontvangen over tachograaf digitaal uitlezen? Klikt u dan op één van de buttons hieronder of bel direct naar +31 (0)313 654 735.  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: