Tachograaf software

Wilt u gemakkelijk de rij- en rusttijden kunnen inzien van uw bestuurders? Wilt u weten of zij zich wel aan de voorgeschreven rusttijden houden?

Dat kan met idha-Online

Als u deze kennisgeving wilt inzien is idha-Online de beste uitkomst voor u! GlobalRoadSystems is het toeleveringsbedrijf van dit programma. idha-Online is online software waarmee u de digitale tachografen van uw chauffeurs kunt uitlezen. idha is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer. Met deze software heeft u direct kijk op alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs. En dat niet alleen, ook de snelhied van de vrachtwagens kan nader in de gaten gehouden worden.

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Zeer duidelijk en georganiseerd
  • Erg gebruiksvriendelijk en ergonomisch
  • Het is totaal gebaseerd op oline gebruik
  • Weinig uitgaven per chauffeur

Eén van de belangrijkste punten van dit programma zijn de plug-ins. U bepaalt namelijk geheel eigenhandig welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. U voorziet uzelf met slechts enkele muisklikken van een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze kennisgeving is van belang aangezien de boetes die bij de overtredingen komen kijken uitermate hoog kunnen zijn.

Daarnaast beschikt het systeem over de optie om chauffeurs eigen gebruikersgegevens te laten creëren. Door deze faciliteit kunnen de chauffeurs op welke plek dan ook hun eigen gegevens inzien.

Tachograaf software?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen over het gebruik van software voor Tachografen? Klikt u dan op een van de onderstaande buttons of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: