Tachograaf uitlees software?

Zou u de rust en rijstijden van uw chauffeurs graag onder controle willen houden? GlobalRoadSystems heeft de beschikking over de nieuwste technologieën van tachograag uitlees software en levert daarnaast de perfecte digitale tachograaf pas.

Gebruik maken van tachograaf uitlees software?

Wilt u al de kennisgevende zaken gemakkelijk kunnen inzien? Dan is de tachograaf uitlees software de beste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is namelijk de vaste leverancier van deze software.

Idha-Online is een programma/software waarmee u deze tachograaf uitlees software op een vrij makkelijke manier kunt uitlezen. IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met deze tachograaf uitlees software heeft u in een snelle blik alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk in kaart. Deze reistijden worden allemaal opgeslagen op de tachograaf uitlees software pas. En niet alleen dat, ook de snelheden die de vrachtwagens rijden worden nadrukkelijk bijgehouden.

 

 

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Een overzichtelijk programma
  • Zeer gemakkelijk te gebruiken
  • Het is volledig webbased
  • Geringe kosten per bestuurder

Eén van de meest belangrijke punten van deze software zijn de plug-ins. U bepaalt zelf welke zaken worden afgebeeld op het dashboard van het programma. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is vereist gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen gebruikersaccount te geven. Hierdoor kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Meer informatie over onze tachograaf uitlees software?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een brochure ontvangen over onze producten met betrekking tot de software voor de tachograaf? Klikt u dan op één van de buttons hieronder of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: