Uitlezen Digitale Tachograaf?

Gemakkelijk de rijtijden van uw chauffeurs kunnen bekijken? Wilt u weten of zij zich wel aan de verplichte rusttijden houden?

Dan is Idha-Online de ideale oplossing

Als u al deze informatie wilt inzien is idha-Online de juiste oplossing voor u! GlobalRoadSystems is de vaste leverancier van dit programma.

Idha-Online is een webbased programma waarmee u uitlezen van digitale tachografen kunt uitvoeren. IDHA is de afkorting voor Intelligent Drivers Hour Analyzer.

Met dit programma heeft u in één oogopslag alle rijtijden en rusttijden van uw chauffeurs overzichtelijk. En niet alleen dat, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden.

 

uitlezen digitale tachografen

 

Enkele kenmerken van idha-Online:

  • Zeer overzichtelijk
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Het is volledig webbased
  • Lage kosten per chauffeur

Eén van de sterkste punten van dit systeem zijn de plug-ins. U bepaalt zelf welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. U verschaft uzelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login te geven. Hierdoor kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Uitlezen Digitale Tachograaf?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een brochure ontvangen over het uitlezen van digitale tachografen? Klikt u dan op één van de buttons hiernaast of bel direct met +31 (0)313 654 735!  

Wij nemen graag contact met u op

Samen kijken we graag naar de passende oplossing voor u!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam*:
Contactpersoon*:
E-mail adres*:
Land*: